Friday, February 23, 2007

CARNEVAL VERACRUZ

V patek vecer jsme vyrazili na 5ti hodinovou cestu do Veracruz, v autobuse nas sedelo asi 10 zenskejch. Dorazili jsme ve 2 v noci, pulka z nas se vydala s batohama do baraku, ktery pronajala kamaradka, a kdyz jsme tam dorazili (diky bohu uz tam taky dorazili lidi s klicem, akorat, ze jich bylo 9, coz nas znacne prekvapilo, protoze jsme meli uz predtim postel na 3 lidi a vsehovsudy asi 3 spacaky :))).

Pak jsme jeli nazpatek do centra, pruvod uz byl samozrejme pryc, tak jsme sli s Patricii na jednu diskoteku, kde jsme na nikoho znamyho nenarazily, akorat jsme si koupily pivo - Michelada, coz je pivo s citronem a soli a s chili, ale bohuzel to byla kubanska Michelada y bylo v tom i Maggi a chutnalo to jako polivka, no des :)

Pak asi ve 4 konecne dorazili dalsi a tak jsme se vydali do baru, kde se schazi neunavni parmeni, kdyz se zavrou vsechny diskoteky. Tam jsme teda poctive taky zaparili asi az do 6 do rana. Druhy den jsme vyrazili spolu na plaz, prej panenska a nejlepsi. Takze hned zdali jsme uvideli aquapark a hotely a prestali si delat iluze :) Ale stejnak to bylo fajn. Normalne je tam na tej strane mexickeho zalivu cernej pisek, nebo resp. sedivej. A pak jsme si koupili vykuchanej kokos a ananas predelanej na sklenicku, a prodavala to tam takova malicka holcina, tak jsem ji prizvala, at si jde s nama sednout a kecali jsme. Stracne me bavi bavit se tady s cizima lidma, jsou neuveritelne pratelsti.

Pak v 6 zase zacinal karneval a tak jsme pripraveni ocekavali, co se bude dit. Byl to pruvod docela podobnej tomu v New Orleans, sice nehazeli koralky, ale o 100 % akcnejsi a rozjetejsi.Vsichni na nabrezi, meli tam postavene tribuny a spoustu stanku s pivem a tacos. Pac jsme nemeli moc penez, tak jsme se akorat tak pripili a zbytek dodala atmosfera. Potkali jsme tam zase spoustu cizich lidi (teda krome zadnejch znamejch z baraku) se kteryma jsme se perfektne bavili, taky znamy Australce a Brazilce z Mexica City, a pak jsme tancovali v pruvodu a byla tu super jizda narez odvaz :)). Potom jsme sli zase na diskoteku, kde teda uz jsme se konecne shledali s ostatnima, a zase party az do rana. Az jsem se sama sobe divila, ze jeste zvladnu takovehle ponocovani.

V nedeli pak, posledni den, jsme okoukli mesto, mimochodem nic moc, je naplanovane HODNE random, a krome kolonialniho namesti docela bida. Ale je to hlavni pristavni mesto Mexika. Cekali jsme az do 6 na dalsi pruvod, kterej sice nebyl uz takovy odvaz, taky se dostavila nejaka ta unava, ale zase jsme potkali skvely typky, jenom jsme je poprosili o foto a pak jsme s nima zustali az do konce. I kdyz ze me byli zase uplne hotovy a asi 20 krat se se mnou vyfotili, tak byla sranda.

No a v pul jedenacte jsme nasedli na bus a ve 4 rano dorazili (ja mrtva) do Mexica.Tam jsme si vzali taxi, kterej nas vzal jednou ctvrti, kde se normalne prebirali odpadky na ulici a stali tam prostitutky. Pak 2 hodiny spanku, prebalit batoh a ted jsem zase na pracovni ceste v Hidalgu. Celej den samorejme polospim, ale nastesti jsme prijeli docela pozde a odjeli do hotelu docela brzy :)












3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jee, pekne fotecky, akorat mam takovy pocit, jako bych ten text uz nekde cetl:)

2:37 AM

 
Anonymous Anonymous said...

No, nestacim se divit, kolik toho jde stihnout za tak malo dni. Klobouk dolu! Ale ten textik je takovej kostrbatej, zda se mi... Bud dan za nevyspani, nebo nedostatek cestiny! :)

9:33 AM

 
Anonymous Anonymous said...

You Look Like Beautiful with that Hat

4:28 PM

 

Post a Comment

<< Home